NVLO Jaarcongres 2022

Gedrag, Cultuur en Communicatie

donderdag en vrijdag

12 en 13 mei 2022

Van der Valk, Tiel

 Gedrag, Cultuur en Communicatie

De OK: een levendig web van verbindingen tussen mensen waar gedrag, cultuur en communicatie een grote rol spelen en waarbij jij als leidinggevende een centrale positie hebt. Een dynamische chaos of een complexe situatie? In ieder geval energiek en constant in beweging. Hoe ga jij hier als leidinggevende mee om?

 

Het NVLO Jaarcongres 2022 bestaat uit twee inspirerende dagen met een mooi programma, een indrukwekkende line-up van topsprekers, veel gelegenheid voor ontmoeting en uiteraard een heerlijk diner met aansluitend feest. 

 

We zien je graag weer; schrijf je snel in!

Groepsregistratie
Als je met zes of meer personen van dezelfde organisatie wil deelnemen, kan je gebruik maken van het groepsregistratieformulier.
Wanneer je je als groep aanmeldt, ontvang je per mail één groepsfactuur op het opgegeven factuuradres. Wij ontvangen het formulier graag volledig ingevuld retour per mail aan congres@nvlo.nl.

 

 Tarieven (excl. 21% btw)

12&13 mei (Lid NVLO)

€ 445 ,-

12&13 mei (Geen lid NVLO)

€ 645 ,-

Dagkaart 12 mei (Lid NVLO)*

€ 335 ,-

Dagkaart 12 mei (Geen lid NVLO)*

€ 485 ,-

*De dagkaarten zijn exclusief borrel/diner/feest.

 

Annuleringsvoorwaarden
Inschrijving verplicht tot betaling. Het annuleren van je aanmelding kan uitsluitend per e-mail naar
congres@nvlo.nl. Bij annulering tot twee weken voor aanvang brengen wij € 50,00 excl. btw administratiekosten per deelnemer in rekening. Als je binnen twee weken voor aanvang annuleert, berekenen wij het volledige bedrag. Bij verhindering is je plaatsvervanger uiteraard van harte welkom. Graag ontvangen wij de gegevens van je vervanger per e-mail.  

 

Sponsoren

Commerciële organisaties/industrie kunnen zich niet als deelnemer registreren. Zij kunnen contact opnemen met Marit Wormgoor voor de sponsormogelijkheden: congres@nvlo.nl of 06 8006 4394.

 

 Locatie

 Kamer met korting

Via onderstaande knop kan je een kamer boeken bij Van der Valk Tiel met 5% korting op de reguliere prijs. Let op: In geval van annulering of wijziging 1 of meer dagen na het boeken wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Je dient bij het reserveren het volledige bedrag te voldoen. 

 

Deze link is te gebruiken tot 12 mei 2022.

 

Voor hotels in de omgeving kan je hier kijken.

 We bedanken de sponsoren die het NVLO Jaarcongres 2022 mede mogelijk maken.

GOUDSPONSOREN

ZILVERSPONSOREn

Bronssponsoren