Het NVLO Jaarcongres 2023 is dé gelegenheid voor leidinggevenden van operatieafdelingen om kennis te vergaren en inspiratie op te doen. Daarnaast is er volop ruimte om elkaar te ontmoeten. In het thema ‘De kunst van het balanceren op de OK’ zal iedere leidinggevende zich herkennen. Dagelijks loop je tegen allerlei uitdagingen aan. Het in de lucht houden van alle ballen vergt veel inspanning en zorgt voor aanzienlijke druk. Tijdens het congres gaan topsprekers op inspirerende wijze in op de kwesties waar je als leidinggevende van een operatieafdeling dagelijks mee te maken hebt. Zij delen hun kennis en geven je inzichten en handvatten waarmee je daadwerkelijk aan de slag kunt. Denk hierbij aan onderwerpen als:

 

  • leiderschap: veranderend, dienend en creatief
  • werkgeluk en vitaliteit (van je personeel én van jezelf)
  • vaste patronen doorbreken
  • centraal stellen van medewerker & het leveren van maatwerk
  • behoud van medewerkers
  • verschillende generaties: begrijpen, motiveren en communicatie

 

Het jaarcongres met waardevolle kennisdeling en inspiratie mag je als leidinggevende van een operatieafdeling niet missen. De NVLO nodigt je dan ook van harte uit om deel te nemen.

 

 Registratie

Tarieven

Vroegboek
t/m 24 april 

Regulier
v/a 25 april

NVLO-lid

€ 430

€ 485

Geen NVLO-lid

€ 630

€ 685

Inclusief toegang tot alle sessies op beide dagen, alle pauzes, lunches op beide dagen en borrel, diner en feest op donderdagavond. De tarieven zijn excl. 21% btw

Sponsoren
Commerciële organisaties/industrie kunnen zich niet als deelnemer registreren. Voor de sponsormogelijkheden kun je contact opnemen met Marit Wormgoor via nvlo@byease.nl of op 06 8006 4394.

 

Groepsregistratie

Als je met vijf of meer personen van dezelfde organisatie wil deelnemen, kan er gebruik worden gemaakt van het groepsregistratieformulier. Deze is te downloaden via onderstaande button. Als je je als groep aanmeldt, ontvang je per mail één groepsfactuur op het opgegeven factuuradres. Wij ontvangen het formulier graag volledig ingevuld retour per mail aan nvlo@byease.nl

Annuleringsvoorwaarden

Het annuleren van je aanmelding kan uitsluitend per e-mail naar nvlo@byease.nl. Bij annulering tot twee weken voor aanvang wordt er € 50,00 excl. btw administratiekosten per deelnemer in rekening gebracht. Als je binnen twee weken voor aanvang annuleert, wordt het volledige bedrag gerekend. Bij verhindering is een plaatsvervanger uiteraard van harte welkom. Graag ontvangen wij de gegevens van je vervanger per e-mail.

Bekijk hier de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

 

 Congreslocatie

Hotel WICC
Lawickse Allee 9
6701 AN Wageningen

 Hotelovernachting Hotel WICC

De prijs van een eenpersoonskamer voor deelnemers bedraagt € 92,50  per nacht (incl. ontbijt en excl. toeristenbelasting); te boeken in de periode van 10 t/m 12 mei 2023. Reserveer je kamer op: www.wicc.nl/online-boekenVoer in het veld ‘block code‘, de volgende code in: NVLO542037

Voor het boeken van een kamer voor een afwijkende periode of een ander kamertype kan je contact opgenomen met sales@wicc.nl.

De korting is actief tot 16 maart 2023, daarna kan een kamer enkel nog op basis van beschikbaarheid worden geboekt.

Mocht er bij Hotel Wicc onverhoopt geen kamer meer vrij zijn of wil je liever een ander hotel in de buurt? Klik dan hier.

 Sponsoren

Goudsponsor

Zilversponsoren